Licit, meccs, készülődés

Vissza
Licit, meccs, készülődés

Pénteken 18 órakor Újvidéken, a Vojvodina ellen játszunk edzőmeccset. A Kekezovics család megsegítésére felajánlott Flensburg-mez licitje már 50 ezer forintnál jár. Jövő héten péntek (február 6.) 12 óráig lehet licitálni.

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke ajánlott fel egy Flensburg-mezt, amelyet a BL-győztes csapat tagjai aláírtak. A bevétel a Kekezovics családé lesz. A licit elindult, és jelenleg 50 ezer forintot ajánlottak érte. Egészen február 6-án (péntek) 12 óráig várják a liciteket, a suli.robert@delmagyar.hu e-mail címre.

Csapatunk összefogott egykori játékosunkért, akinek a felesége súlyos beteg. A Tatabánya elleni meccsre a belépő 500 forint lesz, így a szurkolók adományokat helyezhetnek el a kihelyezett urnákban.

A február 7-i bajnokira a jegymester.hu-n megkezdődött a jegyárusítás. A találkozó előtt 16 órakor nyit majd a pénztár.

A MOL-Pick Szeged most pénteken 18 órakor Újvidéken, a Vojvodina ellen játszik edzőmeccset.

A férfi kézilabda-világbajnokságon, Katarban a spanyol válogatott (a csapat tagja a MOL-Pick Szeged két játékosa: José Manuel Sierra és Antonio García Robledo) a franciák ellen (kezdés: 19 óra), a lengyelek (Piotr Wyszomirski a keret tagja) pedig Katar ellen (kezdés: 16.30, élő: Sport 1) csatáznak a vasárnapi döntőbe jutásért. Egy biztos: lesz szegedi vonatkozású érmese a világbajnokságnak. Azonban az sem lehetetlen, hogy éppen a szegedieket is a soraikban tudó válogatottak vívják a döntőt.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.01.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR