Meglátogattak bennünket a Teddys Club ovisai

Vissza
Meglátogattak bennünket a Teddys Club ovisai

A kedd délelőtti edzés előtt rendhagyó tesiórán vettek részt a szegedi Teddy’s Club ovisai.

Ez a rendhagyó tesióra azért mindig más. Ez igazán érzelmekkel teli, hiszen csapatunk játékosainak gyermekei közül többen is a szegedi Teddy’s Club óvodájába járnak. Beni ovóbácsi ezerrel szurkol nekünk, a B-közép oszlopos tagja, így a gyerekek ismerik a klub himnuszunkat, hangosan ordítják, hogy „PICK Szeged!”, amit meg is tapasztalhattunk kedden délelőtt, a THW Kiel elleni BL-meccsünk előtt.

Először a játék került előtérbe, a kicsik megkapták a szivacslabdákat, amivel „szétbombázták” a kapukat. Nagy örömükre elsőként érkezett a tréningre Mikler Roland, aki be is állt a kapuba. Hatalmas sor állt egyből Roli kapuja előtt – a Mikler-ikrek többször túljártak apukájuk eszén -, mindenki neki szeretett volna gólt dobni. Sokat kacagtunk, mindenki nagyon jól érezte magát. Valójában ezért szervezzük meg ezeket az eseményeket, mert mindenki jólérzi magát.

És jöttek az apukák. A kis Molina, a kis Bombac és a kis Mackovsek örömmel futott az édesapjához, akik hatalmas puszit nyomtak a gyerkőcök arcára. Ezután elkészült a közös fotó, a gyerekek elénekelték a klubhimnuszt, aminek hatalmas taps volt a jutalma a játékosoktól, majd egy-egy csapatfotót kapott mindenki ajándékba. Jó kis délelőtt volt, mindenki hatalmas energiát kapott a szerdai (18.45 a kezdés) THW Kiel elleni hazai BL-meccsre. 

Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2024.02.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
09/07
Remek hangulatú meccsen nyertünk a Tatabánya ellen

Régi időket idéző és hangulatú meccsen 33-27-re nyertünk hazai pályán a remekül küzdő MOL Tatabánya ellen.

2024
09/06
Jegyinformációk a Barca elleni idegenbeli meccsre

Szeptember 19-én (csütörtök) 20.45-kor a Bajnokok Ligájában a Barca otthonában lépünk pályára. Jegyinformációk a spanyol meccsel kapcsolatban.

AZ ÖSSZES HÍR