Mikler Roland: tizedik szezonját kezdi velünk

Vissza
Mikler Roland: tizedik szezonját kezdi velünk

Klubunk újabb egy évvel, azaz 2025. június 30-ig meghosszabbította kapusunk, Mikler Roland szerződését. Roli a tizedik szezonját kezdi majd velünk.

- A következő idényben nagy szükségünk lesz egy tapasztalt kapusra, így örömmel jelentem be, hogy 2025. június 30-ig meghosszabbítottuk Mikler Roland szerződését. Az a rutin, amellyel ő rendelkezik, hatalmas érték, rengeteget jelent, nagy szükségünk lesz rá az új szezonban a csapatunknak – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

Mikler Roland 2010-ben Dunaújvárosból igazolt hozzánk. Nálunk mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, ahol eddig szegedi mezben 112 meccsen lépett pályára. A magyar bajnokságban és kupában 247-szer védte a kapunkat, és 10 gólt szerzett. Érdekesség, hogy a premier NB I-es találatát csapatunkban Komlón szerezte. 2014-ben EHF-kupát nyert velünk, 2021-ben és 2022-ben magyar bajnok lett. 2012-ben tagja volt a londoni olimpián negyedik helyen végzett magyar csapatnak. Eddig kilenc idényt töltött nálunk, egy kitérő után 2019-ben tért vissza hozzánk.

- Boldog vagyok, hogy a tizedik szegedi szezonomat kezdhetem majd el, amit természetesen izgalommal várok. Komoly változások lesznek a keretben, ez mindig különlegessé tesz egy felkészülést, egy új idényt. Azon dolgozom már most, hogy segítsek a csapatnak, legyünk sikeresek, érjünk el győzelmeket, szerezzünk trófeákat. A családommal nagyon szeretünk Szegeden élni, a párom és az ikrek jól érzik magukat, a gyerekek alig várják, hogy meccsre jöhessenek, szurkoljanak a csapatnak. Nagyon örülök annak, hogy továbbra is a #HandballFamily tagjai maradunk – nyilatkozta Mikler Roland. 

Közzétéve: 2024.06.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/04
Mesterünk és nyolc játékosunk a párizsi olimpián

A nyár kiemelkedő sporteseménye a párizsi olimpia. Csapatunkból edzőnk, Michael Apelgren és nyolc játékosunk szerepel az ötkarikás játékokon.

2024
07/02
Nyári #kékek podcast Bánhidi Bencével

Tombol a nyár, de szurkolóink nem maradnak #kékek podcast nélkül. Kapitányunkkal, Bánhidi Bencével beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR