Július 29-én kezdjük a felkészülést

Vissza
Július 29-én kezdjük a felkészülést

Csapatunk július 29-én Szegeden kezdi meg a felkészülést a 2024–2025-ös idényre.

Egyre közelebb a start. Bizony, július 29-én (hétfő) megkezdjük a felkészülést. Csonka kerettel, hiszen a vezetőedzőnk, Michael Appelgren és nyolc játékosunk – Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Mikler Roland (Magyarország), Borut Mackovsek (Szlovénia), Marin Jelinic, Mario Sostaric (Horvátország), Imanol Garciandia (Spanyolország), Tobias Thulin (Svédország) – a párizsi olimpián szerepel majd.

A többiek viszont ezen a napon munkához látnak. Jonas Källman és Kárpáti Krisztián vezetésével indul az alapozás. Az első napon orvosi vizsgálaton vesznek részt a játékosok, másnap viszont már edzést vezényel a két szakember.

Nagy Martin, Szilágyi Benjámin, Sebastian Frimmel, Gleb Kalaras, Jérémy Toto, Janus Smárason, Magnus Rød, Lazar Kukics, Rea Barnabás és William Bogojevic alkotja a Szegeden készülő csapatot.

Arról már beszámoltunk, hogy augusztus 24-én és 25-én Németországban, Kasselben egy négy csapatos nemzetközi tornán veszünk részt. Az első napon az elődöntőben a Melsungen ellen lépünk pályára, a másik ágon a Magdeburg a Kielcével csap össze. Másnap a helyosztókat rendezik.

A magyar bajnokság és a Bajnokok Ligája is szeptemberben startol majd el.

Közzétéve: 2024.07.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
09/07
Remek hangulatú meccsen nyertünk a Tatabánya ellen

Régi időket idéző és hangulatú meccsen 33-27-re nyertünk hazai pályán a remekül küzdő MOL Tatabánya ellen.

2024
09/06
Jegyinformációk a Barca elleni idegenbeli meccsre

Szeptember 19-én (csütörtök) 20.45-kor a Bajnokok Ligájában a Barca otthonában lépünk pályára. Jegyinformációk a spanyol meccsel kapcsolatban.

AZ ÖSSZES HÍR