Boldog születésnapot, Misi bácsi!

Vissza
Boldog születésnapot, Misi bácsi!

Klubunk alapítója, dr. Bérczi Mihály ma ünnepli 94. születésnapját.

Boldog születésnapot, Misi bácsi!

Szeretjük ezt a napot, mert ez a tiéd és valójában a miénk is, a #HandballFamily-é. Veled együtt ünnepelünk, és mosolygunk, mert sokat köszönhetünk neked! Azt, hogy ilyen nagy kézilabdacsalád lettünk, azt, hogy Európában ismert csapattá váltunk, és azt a sok-sok győzelmet, amit az elmúlt 62 évben elértünk.

Mégis a legnagyobb ajándék számunkra az, hogy velünk vagy, továbbra is jössz minden hazai meccsünkre, buzdítasz bennünket, tapsolsz, örülsz a sikereinknek.

94 szál gyertya ég a tortádon. A mai napon a családoddal ünnepelsz, de hétfőn este mi is találkozunk veled. Kezet fogunk – az a szorítás, már most készítjük a kezünket…-, megölelünk, beszélgetünk, sztorizgatunk. Hihetetlen az energia, ami árad belőled. Ez ad nekünk motivációt, hogy menjünk #MindigCsakElőre, legyünk még jobbak, érjünk el újabb nagy sikereket.

Hihetetlen az a szeretet, amit adsz nekünk. A nyári szünetben is eljöttél hozzánk. Kérdeztél! A szeretett csapatodról érdeklődtél. Elővettél egy kis papírt, felírtad posztonként a játékosokat, majd eltetted a kis lapocskát. „Jó csapatunk lesz!” – mondtad. Ezt szeretjük és tiszteljük benned, hogy mindig adsz egy útravalót, amit viszünk tovább magunkkal!

Drága, Misi bácsi! A #HandballFamily nevében szeretnénk boldog születésnapot kívánni!

Szeretettel, a #kékek!

Közzétéve: 2024.07.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
09/07
Remek hangulatú meccsen nyertünk a Tatabánya ellen

Régi időket idéző és hangulatú meccsen 33-27-re nyertünk hazai pályán a remekül küzdő MOL Tatabánya ellen.

2024
09/06
Jegyinformációk a Barca elleni idegenbeli meccsre

Szeptember 19-én (csütörtök) 20.45-kor a Bajnokok Ligájában a Barca otthonában lépünk pályára. Jegyinformációk a spanyol meccsel kapcsolatban.

AZ ÖSSZES HÍR