Egy hét múlva: start!

Vissza
Egy hét múlva: start!

Július 29-én (hétfő) csapatunk elkezdi a felkészülést a 2024–2025-ös szezonra.

Egyelőre még nagy a csönd a PICK Arénában. Ez egy hét múlva megváltozik, hiszen csapatunk elkezdi a felkészülést a 2024–2025-ös szezonra.

Július 29-én (hétfő) munkához látunk. Az első két nap az orvosi vizsgálatról és a különböző tesztekről szól majd.

Vezetőedzőnk, Michael Apelgren a svéd nemzeti csapattal a párizsi olimpián szerepel, így Jonas Källman másodedző és Kárpáti Krisztián pályaedző irányításával lát munkához a csapat.

Sokan kérdezhetik, hogy milyen kerettel kezdjük el az alapozást, hiszen a mesterünk mellett Bánhidi Bence, Mikler Roland, Bodó Richárd, Mario Sostaric, Marin Jelinic, Borut Mackovsek, Imanol Garciandia és Tobias Thulin is ott lesz az ötkarikás játékokon.
 
A régiek közül Nagy Martin, Szilágyi Benjámin, Rea Barnabás, Gleb Kalaras és a friss házas Sebastian Frimmel üdvözli majd először az újoncokat, Janus Smárasont, Lazar Kukicsot, Jérémy Totót, William Bogojevicet és Magnus Rödöt. Hat tehetséges PICK Kézilabda Akadémia-játékos is csatlakozik a nagyokhoz: Szűcs Balázs, Balogh Dániel, Koncz György, Járó Kristóf, Lukács Kornél és Szepesi Zsombor szintén a felnőttekkel végzi az alapozómunkát.

Az első hét a ráhangolódásról szól, amelyben azért már a fizikai felkészítés is fontos szerepet tölt be. A kondik mellett futóprogram is szerepel a tréningen, így minden valószínűség szerint esténkét senkit sem kell majd álomba ringatni.
 
Még egy jó hír: a magyar U18-as válogatottba öt akadémistánk is meghívót kapott. Furka Márton, Kucsera Máté, Sajben Soma, Németh Balázs és Vincze Péter készül a korosztályos Európa-bajnokságra, amelyre bízunk benne, hogy népes szegedi különítmény utazhat majd. A nemzeti együttes videóelemzője, Füstös János. 

Fotók: Sólya Eliza

 

Közzétéve: 2024.07.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
09/07
Remek hangulatú meccsen nyertünk a Tatabánya ellen

Régi időket idéző és hangulatú meccsen 33-27-re nyertünk hazai pályán a remekül küzdő MOL Tatabánya ellen.

2024
09/06
Jegyinformációk a Barca elleni idegenbeli meccsre

Szeptember 19-én (csütörtök) 20.45-kor a Bajnokok Ligájában a Barca otthonában lépünk pályára. Jegyinformációk a spanyol meccsel kapcsolatban.

AZ ÖSSZES HÍR