Ugrás a fő tartalomraUgrás az oldal aljára

Tedd fel a sáladat! - felhívás a Flensburg-meccsre

Április 7-én (csütörtök) 18.45-kor az EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a német SG Flensburg-Handewitt csapatát fogadjuk. Íme a Tedd fel a sáladat felhívásunk.
Tedd fel a sáladat!  - felhívás a Flensburg-meccsre
Tedd fel a sáladat!  - felhívás a Flensburg-meccsre

Sokan emlékezhetnek a Splash slágerére, a „Tedd fel a kezedet” című dalra, amely nagyon sok szórakozóhelyen mind a mai napig felcsendül, rádiók is játsszák rendszeresen.

A mi szlogenünk az SG Flensburg-Handewitt elleni EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóra a „Tedd fel a sáladat! lesz. Amikor a mérkőzés előtt felcsendül a klubhimnuszunk, akkor arra kérünk mindenkit, hogy emelje a feje fölé a nála lévő sálat. Szeretnénk a PICK Arénában egy hatalmas sálerdőt létrehozni, megmutatni, hogy közösen, együtt a #Handballfamily kiharcolja a továbbjutást, ott leszünk a legjobb nyolc között, ledolgozzuk a Németországban összeszedett hátrányunkat.

Egy dolgod, egy dolgotok lesz: foglaljátok el időben – 16.45-kor nyitnak a PICK Aréna kapui - a helyeteket, hozzátok a sálat, ha nincs, akkor szerezd be előtte a PICK Shop-ban, majd együtt énekeld az indulónkat, miközben a fejetek fölött tartjátok a sálatokat.

Neked ajánljuk

További friss hírek

Webshop termékek

Ugrás az oldal tetejére