Megkezdődött a jegyértékesítés a Komló elleni meccsre

Vissza
Megkezdődött a jegyértékesítés a Komló elleni meccsre

Szeptember 16-án (szombat) 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Komló csapatát fogadjuk a PICK Arénában. A meccsre megkezdődött a jegyértékesítés.

A Paris Saint-Germain Handball elleni hazai Bajnokok Ligája találkozó után (online jegyvásárálás ITT a meccsre) a magyar bajnokságban lépünk majd pályára. 

Pénteken 10 órakor indul a jegyértékesítés a Carbonex-Komló elleni K&H férfi kézilabda liga találkozóra. A mérkőzés szeptember 16-án (szombat) 18 órakor kezdődik a PICK Arénában, a belépőket 10.00 órától tudjátok megvásárolni online ITT. Ezúttal is megéri az online vásárlási lehetőséget választani, hiszen amellett, hogy kényelmesebb, gyorsabb és a sorban állást is elkerülitek, a helyszíni jegyvásárláshoz képest kedvezményes áron tudtok hozzájutni a jegyekhez.

A személyes vásárlást választó szurkolóink az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket:

PICK Aréna szurkolói boltjában:

keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között

szombaton 10:00-14:00 óra között

Személyes jegyvásárláskor SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

6 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag pénztárainkban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges.

Kerekesszékes szurkolóink szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani pénztárainkban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

VIP jegy vásárlására a vip.arena@pickhandball.hu címre küldött e-maillel van lehetőség.

Közzétéve: 2023.09.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
09/07
Remek hangulatú meccsen nyertünk a Tatabánya ellen

Régi időket idéző és hangulatú meccsen 33-27-re nyertünk hazai pályán a remekül küzdő MOL Tatabánya ellen.

2024
09/06
Jegyinformációk a Barca elleni idegenbeli meccsre

Szeptember 19-én (csütörtök) 20.45-kor a Bajnokok Ligájában a Barca otthonában lépünk pályára. Jegyinformációk a spanyol meccsel kapcsolatban.

AZ ÖSSZES HÍR