Legyél te a Bika!

Vissza
Legyél te a Bika!

Augusztusban Bika Castingot tartunk. Legyél te az új szezon #kékek Bikája!

Hamarosan kezdődik az új szezon. Klubunk augusztus 14-én (szerda) Bika Casting-ot tart médiapartnerünkkel, a Rádió 88-cal közösen a Bárkában.

Legyél te a Bika a 2024–2025-ös szezonban!

Ha úgy érzed, hogy szeretnél a csapatunkhoz csatlakozni, ott lenni minden meccsen, együtt szurkolni a #HandballFamily tagjaival, betöltötted a 18. életévedet – legalább 175 centiméter magas vagy –, és vállalod, hogy minden hazai összecsapáson a Bika jelmezébe öltözöl, akkor jelentkezz! Legyél te is a felvezető show része, a gyerekek egyik kedvence!

„Hogy tudsz jelentkezi?”  Küldj egy videót, amelyben egy általad írt négy soros szurkolói rigmussal buzdítod a csapatot! Legyen ötletes, lendületes, ami tűzbe, lázba hozza a #kékek táborát.

A pályaművek felkerülnek majd csapatunk Facebook-oldalára, ahol a legtöbb lájkot kapó egyből csatlakozik a nyolcas finálé mezőnyéhez. Ezután a Rádió 88 és a klubunk munkatársai a beküldők közül az általuk hét legjobbnak ítélt videót a döntőbe szavazzák.

A Bika Casting rengeteg izgalmat ígér, hiszen feladatokban nem lesz hiány, és egy szigorú öt fős zsűri dönt arról, hogy ki lesz az új idény #kékek Bikája.

A jelentkezők az elkészült videókat a wetransfer.com fájl megosztó oldalra tudják feltölteni, majd az itt kapott linket erre az e-mail címre várjuk: iloveszeged@radio88.hu (az emailes és telefonos elérhetőséget is kérjük beleírni)

Jelentkezési határidő: 2024. július 31. éjfél.

Közzétéve: 2024.07.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
08/23
Elhunyt egykori edzőnk, Barabás Zsolt

Szomorú hírt kaptunk, 77. életévében elhunyt Barabás Zsolt, csapatunk egykori edzője.

2024
08/22
17 órakor kezdünk az Eger ellen

Augusztus 31-én (szombat) 17 órakor lépünk pályára PICK Arénában a QHB Eger elleni bajnokin.

AZ ÖSSZES HÍR