Ugrás a fő tartalomraUgrás az oldal aljára

Mától kaphatóak az új bérletek a 2024-2025-ös szezonra

Új bérletek vásárlására szerda (augusztus 21.) 15 órától lesz lehetőség online és személyesen is.
Mától kaphatóak az új bérletek a 2024-2025-ös szezonra
Mától kaphatóak az új bérletek a 2024-2025-ös szezonra

Az elmúlt másfél hétben több mint 1300 szurkolónk újította meg előző szezonban kiváltott bérletét. Ma délutántól mindenki számára elérhető lesz a bérletvásárlás.

Új bérletet vásárló szurkolóink is részt vehetnek nyereményjátékunkban, ahol kisorsolunk három, a csapat játékosai által aláírt mérkőzésmezt és kettő darab 20.000 forint értékű ajándékutalványt a CEWE Magyarország jóvoltából. Személyes vásárlást választó szurkolóink a nyereményjátékban akkor tudnak részt venni, ha kitöltik regisztrációs űrlapunkat, amely ezen a LINKEN  elérhető. Itt olvasható a  JÁTÉKSZABÁLYZAT. A kapcsolattartási adatok megadása mindenkinek javasolt, hiszen így közvetlenül juthattok fontos információkhoz mérkőzéseinkkel, jegyvásárlással, rendezvényeinkkel, akcióinkkal kapcsolatban.

Ezen kívül bérletes szurkolóink az A2 Gastro Caffé-ban (6722, Szeged Dáni utca 4.) meleg reggeli étkezés esetén, a reggeli mellé ajándék kávé és egy választott üdítő jár ajándékba, amely a bérlet felmutatása ellenében 2024. szeptember 1-30 között váltható be.

A bérletek személyesen és online a jegymester.hu oldalon is egyszerre lesznek elérhetők.

Amennyiben online éves bérletet szeretnél vásárolni, kattints IDE, az őszi bérletek pedig ITT elérhetők.

A PICK Arénában összesen kettő jegypénztár áll a szurkolóink rendelkezésére augusztus 21-től 30-ig minden hétköznap 15:00 és 18:00 óra között. A jegypénztárakat a PICK Aréna Felső Tisza-part felőli oldalán találjátok.

A legkényelmesebb vásárlási élmény érdekében válasszátok az online vásárlási lehetőséget, így bárhonnan sorban állás nélkül vehetitek meg bérleteteket. Az online vásárolt bérleteket a PICK Aréna jegypénztáraiban van lehetőség átvenni, vagy klubunk azt a Magyar Postával kézbesíti, így különösen fontos, hogy megfelelő kapcsolattartási adatokat adjatok meg a vásárlás során. A kézbesítés költségét klubunk vállalja, így extra költséget sem kell ezért fizetnetek. Online vásárlás során a jegymester.hu e-díjat (bruttó 399 Ft) számít fel, mely a számlán külön kerül feltüntetésre.

Bérleteink minden hazai (NB1, Magyar Kupa, Bajnokok Ligája) mérkőzésre érvényesek. Éves bérletek vásárlása esetén 25% kedvezménnyel tudjátok mérkőzéseinket látogatni, mint jegyek vásárlásával. Féléves bérletek vásárlása esetén a kedvezmény mértéke 20%.

Az őszi bérletet vásárlóknak november 19-től lesz lehetőségük bérlethosszabbításra a tavaszi szezonra ugyanúgy online és személyesen is. Tavaszi bérleteink november 28-án válnak mindenki számára elérhetővé.

Amennyiben személyesen szeretnétek megváltani bérleteteket, úgy kérlek hozzátok magatokkal a kitöltött regisztrációs lapot, melyet az alábbi linkről tudtok letölteni: ITT

Személyes bérletváltás esetén SZÉP-kártyás (OTP, MBH) vásárlásra is van lehetőség.

Bérleteink névre szólóak, nem átruházhatóak.

Regisztrációs bérletek:

Kedvezményes, regisztrációs bérletek vásárlására 6 éven aluli, ölben ülő gyermekek valamint kerekesszékes szurkolóink számára van lehetőség. 6 éven aluli gyermek számára, amennyiben külön helyet szeretnétek fenntartani, úgy teljes árú bérlet megvásárlása továbbra is szükséges.

A regisztrációs bérletek kizárólag a PICK Aréna jegypénztáraiban, 2000 Ft-ért elérhetőek az erre jogosító igazolvány felmutatásával.

Szektorok, bérletárak

VIP bérletek:

A VIP bérleteink (105-ös, 204-es és 206-os szektorok) sem online, sem pedig a jegypénztárainkban nem elérhetőek. Amennyiben VIP hospitality ajánlataink kapcsán érdeklődnétek, úgy kérjük, hogy a vip.arena@pickhandball.hu e-mail címen jelezzétek szándékotokat.

Találkozzunk a PICK Arénában!

Hajrá, kékek! Csak előre!

Neked ajánljuk

További friss hírek

Webshop termékek

Ugrás az oldal tetejére