Ugrás a fő tartalomraUgrás az oldal aljára

Meccsnap!

OTP Bank - PICK Szeged logo
Magdeburg logo
OTP Bank - PICK Szeged VS
Magdeburg
02
óra
59
perc

Bemutattuk a sajtó képviselőinek Michael Apelgrent

Szerda kora délután bemutattuk sajtó képviselőinek csapatunk új mesterét, Michael Apelgrent.
Fotók: Sólya Eliza
Bemutattuk a sajtó képviselőinek Michael Apelgrent
Bemutattuk a sajtó képviselőinek Michael Apelgrent

Csapatunk negyedik hete készül az új bajnoki szezonra. A felkészülés hajrájához érkeztünk, hiszen jövő szombaton (augusztus 31.) az Eger ellen hazai pályán már az NB I-ben lépünk pályára.

Szerda kora délután népes újságírói csapat előtt hivatalosan is bemutattuk a sajtó képviselőinek új mesterünket, Michael Apelgrent.

- Jól dolgoznak a fiúk, minden a tervek szerint zajlik, nincs könnyű dolgunk, hiszen az olimpiai miatt csak későn tudtunk elkezdeni a közös munkát. Az ötkarikás játékok miatt én is később tudtam csatlakozni, de segítőim, Jonas Källman és Kárpáti Krisztián remekül helyettesített. Tetszik minden, a város, az a légkör, ami körülveszi Szegeden a kézilabdát, a körülmények kiválóak, minden adott a felkészüléshez. Az elmúlt héten a családom is itt volt, tetszett nekik a csodás belváros, szép élményekkel távoztak.

A hétvégén már Németországban, egy nemzetközi tornán veszünk részt. Szombaton és vasárnap Kasselben lépünk pályára. Az elődöntőben a német Melsungen lesz az ellenfelünk, a másik ágon két BL-csoportellenfelünk, a Magdeburg és a Kielce csap össze.

- Kiváló csapatokkal mérkőzünk, nagyon fontos, hogy meccseket játszunk, gyakorolhassunk, így ez játssza majd a főszerepet, hogy minél jobban összeszokjunk. Hat új játékos érkezett a nyáron, így az ő beépítésük is folyamatosan zajlik, és ez őszintén sohasem megy egyik pillanatról a másikra, de jó úton járunk. Szeretnénk hétről hétre jobbá válni, éppen ezért is hoztunk előre két magyar bajnokit, hogy a Magdeburg elleni BL-meccsre már úgy érkezzünk, hogy többször is élesben gyakoroltunk. Kőkemény csoportba kerültünk, nem szeretnék nagy dolgokat ígérni, azt viszont igen, hogy minden meccsen a győzelemért hajtunk, ez a célunk.

Augusztus 31-én (szombat) 17 órakor (!) – egy órával előbb kezdünk – a PICK Arénában a QHB Eger együttesét fogadjuk. Ez lesz az első meccsünk a 2024-2025-ös szezonban.

- Várom nagyon az első találkozást a szurkolókkal. Jól ismerem a szegedi hangulatot, hiszen az újszegedi sportcsarnokban megtapasztalhattam, hogy milyen remek a szurkolótábora a csapatnak. Fantasztikus az, amennyit tudnak nekünk segíteni. Néhány hete vagyok itt, de egyre jobban megtapasztalom, hogy mit is jelent a #HandballFamily, ez egy különlegesen szép közeg, remek helyre kerültem – nyilatkozta a sajtótájékoztatón Michael Apelgren.

Neked ajánljuk

További friss hírek

Webshop termékek

Ugrás az oldal tetejére