Ugrás a fő tartalomraUgrás az oldal aljára

Michael Apelgren: Nagyon várom az első meccset

Számunkra szombat 17 órakor megkezdődik a 2024–2025-ös szezon. Az Eger csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Vezetőedzőnkkel, Michael Apelgrennel beszélgettünk.
Fotók: Sólya Eliza
Michael Apelgren: Nagyon várom az első meccset
Michael Apelgren: Nagyon várom az első meccset

– Túl vagyunk egy sikeres németországi tornán, előbb legyőztük a Melsungent, majd a döntőben a Kielcét. Milyen érzés volt először irányítani a csapatot?

– Nagyon jó! Vártam már nagyon a kezdést, az elsőt találkozót. Hálás vagyok a csapatnak és az összes kollegámnak, hogy ennyit segítettek az elején, hiszen számomra is minden új volt. Jó érzések dolgoznak bennem, minden pillanatát élveztem a kasseli tornának.

– Mi tetszett igazán a két meccsen?

– Ugyan csak egy felkészülési torna volt, de a négy csapat közül mi voltunk most a legjobbak. A két találkozó megnyerésével irányt adtunk magunknak a munkához. Ez mindenképpen biztató a jövőre nézve, az a hozzáállás, amely jellemzett bennünket a Melsungen és a Kielce ellen, arra lehet alapozni.

– Miben kell még előrelépni?

– Rövid időnk volt még együtt, és ez azért sokszor látszott, hiszen még nem éreztük, nem ismertük egymást. Pár hetet voltunk csak együtt, ezek a hibák nyilvánvalóan ebből adódtak. De ez az edzésekkel, meccsekkel javítható lesz. Ezen dolgozunk.

– Szombaton jön az első szegedi meccs a PICK Arénában az Eger ellen. Várod?

– Alig várom, hogy szombaton mindent láthassak, megtapasztalhassak, hogy milyen egy hazai mérkőzés. Már eddig is csodás élményeket szereztem, de a kirakós játékból még egy darab hiányzik, az pedig az, hogy találkozhassak a szegedi szurkolókkal, megtapasztalhassam a csodás hangulatot. Már számolom én is vissza a napokat, szerencsére egyre közelebb a magyar bajnoki, így hamarosan megismerkedhetem a #HandballFamily-vel.

További friss hírek

Webshop termékek

Ugrás az oldal tetejére