Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Vissza
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

– Milyen a házasélet?

– A magánéletem egyszerűen csodálatos és most még különlegesebbé vált, amióta Tina és én összeházasodtunk. Tökéletes volt az esküvőnk, életem legszebb napja volt. Nagyon boldogok vagyunk.

– Hogyan telt a nyár?

– Kellemes volt, igyekeztem a legjobb formában maradni, hogy készen álljak a rajtra, az alapozásra, erre nagyon odafigyeltem. Szerencsére sok idő jutott a családomra és a barátokra is, így a szabadság minden pillanatát élveztem. Kitűnően sikerült a nászutunk is, így nagyon szép volt az idei nyaram.

– Várod már a visszatérést?

– Igen! Alig várom, hogy újból Szegeden lehessek és elkezdjünk dolgozni, újra találkozhassak mindenkivel. Nagyon izgatott vagyok, hiszen több új csapattársam is van, akiket jó lesz megismerni, és új szakmai stáb irányítja majd a munkát, így lesz izgalom a felkészülésben.

– Mit vársz az új szezontól?

– Minden más lesz: a csapat, a játékstílus. Biztos vagyok abban, hogy ez nagyban változik. Bízom benne, hogy minden, így az új fiúk beépítése, az új taktikai elemek elsajátítása gyorsan és zökkenőmentesen zajlik majd. Nagyon kemény csoportba kerültünk a Bajnokok Ligájában, nem lesz könnyű dolgunk, de állunk elébe, ez a feladat, ezt kell meglépni. Nagyon várom, hogy ismét a világ legjobbjaival csatázzunk, kiváló csapatokkal mérkőzünk majd. Úgy gondolom, minden játékostársam nagyon várja a BL-startot. Remek és erős csapatunk lesz, és biztos vagyok benne, hogy csodálatos szurkolótáborunkkal szép sikereket érhetünk el.

– Ki nyeri szerinted férfi kézilabdában az olimpiát?

– Franciaország és Dánia a legesélyesebb az aranyéremre. De szívből remélem, hogy valamelyik szegedi csapattársam válogatottja ér oda az első helyre, mert ez minden sportolónak, így nekik is sokat jelentene. Éppen ezért sok sikert kívánok nekik, és drukkolok, hogy bármelyikük is éremmel térjen haza Szegedre.

Fotó: Sanda Obertaxer


 

Közzétéve: 2024.07.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
09/07
Remek hangulatú meccsen nyertünk a Tatabánya ellen

Régi időket idéző és hangulatú meccsen 33-27-re nyertünk hazai pályán a remekül küzdő MOL Tatabánya ellen.

2024
09/06
Jegyinformációk a Barca elleni idegenbeli meccsre

Szeptember 19-én (csütörtök) 20.45-kor a Bajnokok Ligájában a Barca otthonában lépünk pályára. Jegyinformációk a spanyol meccsel kapcsolatban.

AZ ÖSSZES HÍR