Ugrás a fő tartalomraUgrás az oldal aljára

Misi bácsi nyakába akasztottuk az aranyérmet

Alapítónk, dr. Bérczi Mihály is megkapta a bajnoki címért járó aranyérmet. A PICK Szeged cégvezetője, Kiss Bence akasztotta a nyakába a fényes medált.
Misi bácsi nyakába akasztottuk az aranyérmet
Misi bácsi nyakába akasztottuk az aranyérmet

"Misi bácsi! Iszunk egy kávét?" - tettük fel telefonon a kérdést klubunk alapítójának, dr. Bérczi Mihálynak. "Persze!" - jött a válasz. Meglepetéssel készültünk, amelyről semmit sem sejtett Misi bácsi. A Virág terasza volt a randevú helyszíne, éppen leültünk egy asztalhoz, amikor megjelent csapatunk cégvezetője, Kiss Bence. A kezében ott volt a bajnoki aranyérem, amelyet az elmúlt héten szombaton nyertünk meg.

"Na, ne már!" - szólt széles mosollyal dr. Bérczi Mihály. "Ez a Tied, a csapatod küldi, mert hálával tartozunk neked, hogy létrehoztad ezt a klubot!" - szólt Misi bácsihoz Kiss Bence, majd a nyakába akasztotta az aranyérmet.

Misi bácsi egyből megcsodálta, megsimogatta, majd a szokásához hűen csak mesélt, mesélt, kérdezett, sztorikkal ajándékozott meg bennünket. Elárulta, ő titkon reménykedett abban, hogy sikerülhet a címvédés, és meglesz az ötödik elsőségünk, mert az első szegedi meccsen is jól játszottunk, csak a biztos helyzetek maradtak ki. Nagyon dicsérte Rosta Mikit, de kiemelte, hogy Mikler Roli bravúrjai nélkül nem lett volna meg a győzelem. Tetszett neki a csapat, az, ahogyan egymásért harcolt, szerinte ez volt a végső siker kulcsa.

Jó volt hallgatni, milyen boldog és büszke ránk. Az érmet nem is vette le a nyakából, úgy ment fel az otthonába, hogy az ott lógott. Ezt látva nekünk is nagy büszkeség, hogy az alapítónk ennyire örül az ötödik bajnoki aranyérmünknek.

További friss hírek

Webshop termékek

Ugrás az oldal tetejére